Openingsuren

Dinsdag tot en met vrijdag: 10:00 – 17:00

Zaterdag en zondag: 13:00 – 17:00
Corda Campus en C-mine: 10:00 – 17:00

Gesloten
– maandag
– 24, 25 & 31 december en 1 januari

Boek een gids voor volwassenen

Een rondleiding met gids duurt een uur en kost €60 per gids, max. 20 personen per gids.

Voor info en boekingen: info@stadstriennale.be

Tickets

De festivalpas biedt toegang tot de twee hoofdlocaties tijdens de hele festivalperiode (100 dagen lang). Bij de pas hoort een brochure met een overzicht van het hele programma én een handig plan.

€12 volwassene

€10 reductie: groepstarief (vanaf 10 personen), 65+, werklozen, UiTPAS Hasselt, Klasse lerarenkaart, jongeren (tot 26 jaar) (-12: gratis)

De festivalpas is tijdens het festival te koop op de volgende locaties:

  • Online
  • Corda Campus en Cmine

Toerisme Hasselt & Genk

Locaties

Scholen

GIDS VOOR SCHOLENGROEPEN
Je kan er voor kiezen om slechts één tentoonstelling te kiezen uit het aanbod of een parcours doorheen drie verschillende tentoonstellingen naar keuze. Een rondleiding met gids duurt een 1,5 uur en kost €3 per leerling, min. 10 en max. 20 leerlingen per gids.

Voor info en boekingen: educatie@stadstriennale.be

Pers

Op 5 oktober 2019 gaat het multidisciplinair kunstenfestival SCREEN IT van start.

Download hier het persdossier. Check hier voor de beeldenbank.

Klik hier voor een overzicht

Curator

Pieter Jan Valgaeren is curator, onderzoeker en docent. Vanuit zijn achtergrond in de kunstgeschiedenis en Recht specialiseerde hij zich in nieuwe media, hybride kunstvormen, technologie en intellectueel eigendom.

Hij publiceerde onderzoeken over verschillende onderwerpen zoals IP-rechten in het digitale tijdperk, sociale media, mediafilosofie en kunst in het publieke domein. In de afgelopen jaren werkte hij als consultant voor de EU in kunst en technologie en voor het Vlaams ministerie van Cultuur.

Als docent gaf hij les aan universiteiten in Berlijn, Valetta, Tilburg en Madrid en Thomas More Mechelen. Sinds 2014 is hij artistiek directeur van Stadstriënnale Hasselt-Genk, waarvoor hij momenteel SCREEN IT voorbereidt, een festival dat zich richt op de impact van onze huidige schermcultuur op de kunsten.

Partners